Great Vegetarian Creamy Cake


        Beautifull  vegitarion cake



              Great Vegetarian Creamy Cake

Ingredients:

*1 1/2 cups maida,
*2 cups cream,
* 1 cup sugar powder,
* 4 cups cream and dairy milk, a pinch of backing powder,
*a pinch of soda,
* 8-10 almonds, a few cashews and Cherry and Butter Paper.
Method: First of all, mix flour, sugar powder, Sour cream, backing powder and dairy milk (steam dissolved), soda in a vessel and whisk it well and apply oil on paper in a large round pot of aluminum. Put it on Now bake in a cooker or oven on low flame for 30 minutes. Then take out the cake and cool it. Cut the cake into three pieces in between. second part by applying cream on the first piece, apply cream on it and keep the third part and apply the cream again. Now pack the cake with cream all the way around. Decorate the top with icing and decorate it with almonds, cashews, cherries, etc


महान शाकाहारी मलाईदार केक

सामग्री:

* 1 1/2 कप मैदा,
* 2 कप क्रीम,
* 1 कप चीनी पाउडर,
* 4 कप क्रीम और डेयरी मिल्क, एक चुटकी बैकिंग पाउडर,
* एक चुटकी सोडा,
* 8-10 बादाम, कुछ काजू और चेरी और बटर पेपर।

विधि: सबसे पहले एक बर्तन में मैदा, चीनी पाउडर, खट्टा क्रीम, बैकिंग पाउडर और डेयरी मिल्क (भाप घुलने वाला), सोडा मिलाएं और अच्छी तरह से फेंट लें और एल्युमीनियम के बड़े गोल बर्तन में पेपर पर तेल लगा लें। इसे अब कुकर या ओवन में 30 मिनट के लिए धीमी आंच पर बेक करें। फिर केक को निकालकर ठंडा कर लें। केक को बीच में तीन टुकड़ों में काटें। पहले भाग पर क्रीम लगाकर दूसरा भाग, उस पर क्रीम लगाएँ और तीसरा भाग रखें और फिर से क्रीम लगाएँ। अब केक को क्रीम के साथ चारों ओर से पैक करें। ऊपर से आइसिंग से सजाएँ और बादाम, काजू, चेरी आदि से सजाएँ




2.Flavored Eggless Almond Cake

Ingredients:

* 125g Maida,
* 500g Cream,
* 300g Butter,
* 20g Condensed Milk,
* 5g Backing Powder,
* 8-10 Almond Chipping,
* Sugar as per taste

Method:

First of all, whisk together flour, sugar, butter, backing powder all in a vessel and pour this paste in a large round pot of aluminum by applying oil on the paper at the bottom. Then keep in the cooker or oven on low flame for 30 minutes. Then take out the cake and cool it. Now make three equal pieces from the middle of the cake. Then apply the cream on the bottom piece and keep the other part. Apply cream on it and keep the third part on top and apply cream and pack it with cream all around and make it the desired icing on top and garnish with almond cuttings.


फ्लेवर्ड एगलेस बादाम केक

सामग्री:

* 125 ग्राम मेडा,
* 500 ग्राम क्रीम,
* 300 ग्राम मक्खन,
* 20 ग्राम गाढ़ा दूध,
* 5 जी बैकिंग पाउडर,
* 8-10 बादाम की कतरन,
* स्वादानुसार चीनी

तरीका:

सबसे पहले, एक बर्तन में आटे, चीनी, मक्खन, बैकिंग पाउडर को एक साथ मिलाकर व्हिस्क करें और इस पेस्ट को एल्यूमीनियम के एक बड़े गोल बर्तन में तल पर तेल लगाकर डालें। फिर कुकर या ओवन में 30 मिनट तक धीमी आंच पर रखें। फिर केक को निकालकर ठंडा कर लें। अब केक के बीच से तीन बराबर टुकड़े करें। फिर नीचे के टुकड़े पर क्रीम लगाएं और दूसरा हिस्सा रखें। उस पर क्रीम लगाओ और तीसरे भाग को ऊपर रखो और क्रीम लगाओ और चारों ओर क्रीम के साथ पैक करें और इसे शीर्ष पर वांछित टुकड़े करें और बादाम के कटिंग के साथ गार्निश करें।

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